Trabzon kesenin ağzını açacak

Video yükleniyor...

Bu sezon oynadığı futbol ve attığı 33 golle tartışmasız tüm kesimlerin beğenisini toplayan Burak Yılmaz için bordo mavili yönetimin yeni bir teklif hazırlığında olduğu ve bu teklifini önümüzdeki günlerde yıldız oyuncuya ileteceği öğrenildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in kesinlikle kadroda kalması yönünde yönetime rapor vermesi üzerine Trabzonspor yönetiminin de sözleşmede özel maddeyi kaldırmak ve yeni bir teklif sunmak için kesenin ağzını açmaya hazır olduğu öğrenildi. 2015 yılına kadar sözleşmesi devam eden yıldız futbolcuyu kimseye kaptırmak istemeyen bordo mavili yönetimin bu hafta içinde biraraya gelerek yeni sözleşme konusundaki detayları konuşması bekleniyor.

Bu sezon transferde özellikle yabancı oyuncularda umduğunu bulamayan Bordo Mavili ekip Polonyalı futbolcular Glowacki, Piotr ve Pawel Brozek kardeşlerle yollarını ayırmayı planlıyor.

Sözleşmesi biten Glowacki ile yeni bir sözleşme yapmayı düşünmeyen Bordo Mavili kulüp, Piotr ve Pawel Brozek kardeşlerden kendilerine kulüp bulmalarını isteyeceği öğrenildi. Bordo mavili ekip ayrıca kadroda bulunan genç futbolcular Jebrin, Sercan Kaya ve Eren Albayrak'ı Bank Asya 1. lig'e yükselme başarısı gösteren pilot takım 1461 Trabzon'a gönderme düşüncesinde olduğu belirtildi.

Bu arada Beşiktaş maçı sonrası İstanbul'da kalarak ailesiyle hasret gideren Teknik Direktör Şenol Güneş Trabzon'a gelerek çalışmalara başladı. Rize'de oynanan Ç.Rizespor -Akhisar Belediye Gençlik ve spor maçını AsBaşkan Nevzat Şakar'la birlikte izleyen Güneş'in önümüzdeki günlerde yönetimle bir görüşme yapacağı öğrenildi. Sivaspor'la yollarını ayıran Enaramo'yu da Trabzonspor'un gündemine aldığı gelen haberler arasında.

Trabzonspor, PFDK'nın şike iddialarına yönelik kararları sonrası gözünü UEFA'ya çevirdi. Bordo mavili kulübün Başkanı Sadri Şener'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede yaşanan süreçle ilgili düşüncelerini Başbakan'a aktardığı öğrenildi. UEFA Başkanı Platini'nin davetlisi olarak 19 Mayıs'ta Münih'te Bayern Münih ile Chelsea arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finaline gidecek Başkan sadri Şener, Platini ve Genel Sekreter Gianni Infantino ile de bir araya gelecek.