Trabzon istim üstünde

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da Eskişehirspor maçında sakatlanan Özer Hurmacı'dan gelen kötü haber keyifleri kaçırdı.

Trabzonspor'un son haftalardaki formda oyuncularından Özer Hurmacı'dan kötü haber geldi.

Eskişehirspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan yıldız futbolcunun çekilen MR sonuçlarında 1 ila 2. Derece arasında yırtık tespit edildi. Özer'in 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanırken hemen tedaviye başlandığı belirtildi.

Gerek sakatlıklar gerekse cezalılardan dolayı bu sezon kadro kurmakta sıkıntı yaşanırken Kayseri Erciyesspor maçında Hami Mandıralı'nın nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı merak ediliyor.

Eskişehirspor maçında sarı kart gören Henrique, Zeki Yavru, Kadir Keleş ve Onur'un yanı sıra Aykut Demir, Colman, Mustafa Yumlu, Yusuf Erdoğan, Bourceanu, Janko ve Gökhan Alsan'la birlikte 11 oyuncu kart sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular forma giyip kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan Bursaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başlarken antrenmanlar basına ve taraftarlara kapatıldı. Malouda ile birlikte kadro dışı futbolcular Colman ve Zokora, sakat Özer antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Onur salonda çalıştı.

Bu arada  Trabzon'a giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu kulüpteki çalışma ofisinde mesaiye başlarken antrenmanı da sahada takip etti. Başkan Hacıosmanoğlu'nun Teknik Sorumlu Hami Mandıralı ile de kalan 5 hafta için görüşme yapacağı öğrenildi