Trabzon eski Fenerbahçeliyi istiyor!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da gözler, Ersun Yanal'ın kalan maçlarda futbolcuların performanslarına göre raporunu belirlemesi bekleniyor.

Bursaspor maçı sonrası oyuncularının genel performansını beğendiğini söyleyen Ersun  Yanal 3 kulvarda yarışan bir ekip olduklarını ve her kulvarda da zirve mücadelesi vermek istediklerini ifade etti.

Akhisar Belediyespor'la oynanan kupa maçı sonrasında oyuncularına yönelik yaptığı "5 Ocak tarihine kadarki performansları onlar için belirleyici olacaktır" açıklaması sonrası gözler Ersun Yanal'ın üstüne çevrildi.

Kalan 10 gün içerisinde 2'si lig olmak üzere 4 maça çıkacak olan bordo mavili futbolcuların bu dönemdeki performansları gelecekleri konusunda da belirleyici olacak.

İlk  yarının son lig maçı olan Balıkesirspor maçı sonrası takımdan gönderilecek ve yeni katılacak isimler konusundaki raporunu yönetime sunacak olan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bu raporu doğrultusunda çalışmalar başlatılacak. Kalan 4 maçta kendini gösteremeyen isimlere kulüp bulması söylenecek. Bu oyuncuların başında ise İshak Doğan, Soner Aydoğdu, Aykut ve Ferhat'ın olduğu gelen haberler arasında

Öte yandan Trabzonspor'da kaptan Onur'un sakatlığının ardından kaleyi devralan Fatih Öztürk'ün beklenen performansı sergileyememesi üzerine başlayan kaleci arayışlarında, Nihat Şahin ve Sinan Bolat'tan sonra sürpriz bir ismi gündeme aldı.

Bordo-mavililer bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen İstanbul Başakşehir'in 26 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Volkan Babacan'ı gündemine aldı. Bu sezon İstanbul temsilcisi ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli file bekçisinin, kulübüyle anlaşılması durumunda Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.