Trabzon Ata'nın huzuruna çıktı

Trabzon Ata'nın huzuruna çıktı
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcılarıyla, bordo-mavili futbolcular Anıtkabir'i ziyaret etti.

Trabzonspor kafilesini Tören Mangası'nın karşılamasının ardından başkan Hacıosmanoğlu, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu. Daha sonra 1 dakikalık sayı duruşunda bulunuldu.

Başkan Hacıosmanoğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk,

Yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz ve futbolcularımızla birlikte bugün huzurunuzda olmanın en derin mutluluğunu yaşamaktayız. Cumhuriyete gönül vermiş bireyler olarak, bizler için yaptıklarınızın bilinciyle, en derin minnet ve hislerimizle aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda Türk Milleti ve silah arkadaşlarınızla vermiş olduğunuz Milli Mücadele karşısında şükranlarımızı sunuyoruz.

Spor, dünya üzerinde toplumları birleştiren, dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin tüm dünya ülkelerinin birlikte yarıştığı en güzel oyun… Bu oyunu daha da güzelleştirmek ve rakibe saygı duymak birinci önceliğimiz olacaktır.

'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünüzden hareketle belirtmiş olduğunuz değerlere uygun sporcular yetiştirmeyi ise kendimize görev edindik. İltifatlarınıza mazhar olmuş bir şehrin evlatları olarak biz bu oyunu dün olduğu gibi bundan sonra da spor ahlakına uygun bir şekilde oynayacağımıza, bu oyunu kendi emellerine alet etmeye çalışanlara karşı dün olduğu gibi bundan sonra da mücadele edeceğimize, bu mücadeleden de asla geri adım atmayacağımıza huzurunuzda söz veriyoruz.

En değerli emanetiniz olan cumhuriyete sonsuza kadar sahip çıkacağımız sarsılmaz inancımızla, huzurunuzda saygıyla eğiliyoruz.