Tottenham planı hazır!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç, futbolcularını Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçta karşılaşacakları Tottenham karşısında mutlak galibiyete motive ediyor. 
 
Futbolcularından Arsenal karşısında oynadıkları mücadeleci oyunu sergilemelerini isteyen Hırvat teknik adam, özellikle savurnma oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyardı. 
 
Savunmada hata yapmamaları gerektiğini belirten Biliç, hücumda da hızlı oyuncularıyla sonuca gidebileceklerini söyleyerek futbolcularına galibiyet düşüncesini aşılıyor. 
 
Londra'dan 3 puanla dönmemelerinrin kendilerine grupta büyük avantaj getireceğini belirten Hırvat teknik adam, oyuncularından sahada yardımlaşmayı ön planda tutup, özveriyle mücadele etmelerini istiyor. 
 
Olcay Şahan ile de konuşan Biliç'in genç futbolcuya, "Nerede, hangi dakikada ne yapacağın belli olmuyor. Her an asist yapabilir veya gol atabilirsin, seni çözmek çok zor. Ne yapacağını sezemediğim için seni oyundan alırken de çok düşünüyorum" dediği öğrenildi.
 
Bu arada sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Mustafa Petkemek arkadaşlarıyla çalışmaya başladı. Mustafa'nın Tottenham karşısında ikinci yarıda forma şansı bulması bekleniyor. 
 
Siyah beyazlı takım, Tottenham ile oynayacağı maç için yarın İngiltere'ye gidecek. 
 
Bu arada Beşiktaş Yönetim Kurulu, kasım ayında yapılacak Tüzük Tadili kongresi öncesi genel kurul üyelerinin görüşlerini kulübe ulaştırması için e-posta hesabı oluşturdu. Genel kurul üyeleri, 31 Ekim'e kadar görüş ve önerilerini [email protected] adresine gönderebilecek.