Bursa son dakikada şenlendi

Bursa son dakikada şenlendi






Devre arası sonrası ligdeki ilk maçta deyim yerindeyse futbola doyduk.

Torku Konyaspor ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmayı son dakika golüyle Bursaspor 3-2 kazanmayı başardı. Maça damgasını vuran isim ise iki asist ve attığı golle Volkan Şen oldu.

Maça hızlı başlayan taraf Bursaspor olurken, 14. dakikada Volkan Şen'in golüyle de 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunu dengeleyen ve rakip kalede etkili olan Torku Konyaspor olmasına karşın 44. dakikada Civelli'nin golüyle Bursaspor farkı ikiye çıkarttı. İlk yarının tam bu skorla bitmesi beklenirken, bu sefer sahneye çıkan kişi Konyaspor'dan Ali oldu ve attığı golle farkı bire indirdi.

İkinci yarıda tempo ve gol pozisyonu üretme konusunda çok zengin geçti. Konyaspor daha baskın olan taraf olurken, 50. dakikada Gabriel Torje'nin attığı golle maça beraberlik geldi. Kalan dakikalarda iki takım da galibiyet golünü bulmak için çabalarken 90+3'de sahne alan Fernanadao attığı golle takımına 3 puanı getirdi.

Bu sonucun ardından Konyaspor 17 puanda kalırken, Bursaspor puanını 29 yaptı.

Torku Konyaspor: 2 - Bursaspor: 3

Stat: Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Volkan Narinç, Cemal Bingül

Torku Konyaspor: Belec, Mehmet Güven, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı (Dk. 56 Recep Aydın), Torje (Dk. 82 Barış Örücü), Vukovic, Djalma (Dk. 72 Fuchs), Kokalovic, Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Hasan Kabze

Bursaspor: Harun Tekin, Serdar Aziz, Civelli, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Ozan Tufan, Belluschi, Volkan Şen, Bekir Yılmaz (Dk. 52 Şamil Cinaz), Bakambu (Dk. 78 Holmen), Fernandao

Goller: Dk. 14 Volkan Şen, Dk. 43 Civelli, Dk. 90+2 Fernandao (Bursaspor), Dk. 45+2 Ali Çamdalı, Dk. 50 Torje (Torku Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 22 Serdar Aziz, Dk. 41 Fernandao, Dk. 66 Ozan Tufan, Dk. 81 Emre Taşdemir (Bursaspor), Dk. 42 Ömer Ali Şahiner, Dk. 53 Mehmet Uslu, Dk. 66 Djalma (Torku Konyaspor)