Töre'de son durum ne?

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta gözler Gökhan Töre ile Loukas Vyntra'ya odaklandı.

On numara transferinde ismi ön plana çıkan Arjantinli Manuel Lanzini transferinde beklemeye geçen siyah beyazlı yönetim, öncelikle Gökhan ve vyntra'nın transferlerinin resmiyete dökülmesi için uğraş veriyor.

Gökhan ile istediği ücret konusunda anlaşan Beşiktaş, Rubin kazan'ın bonservisini göndermesini bekliyor.

Siyah beyazlılar, 30 Temmuz'daki Feyenoord maçı için uefa'ya 28 kişilik kadroyu bildirmişti. Ancak 29 temmuz gece yarısına kadar listede sadece 1 futbolcu değiştirme hakkı bulunuyor. Beşiktaş, Gökhan ile salı gününe kadar imza atıp, listede daha önce bildirilen bir futbolcuyla onu değiştirip, Feyenoord karşısında sahaya sürmeyi hedefliyor.

Beşiktaş yönetimi, ileride para kazanarak gönderemeyeceği futbolcuları kadrosuna katmayı düşünmemesine karşın sağ bek transferi için 33 yaşındaki Vyntra konusunda teknik direktör Slaven Biliç'in ısrarı nedeniyle girişimlerini sürdürüyor.

Slaven biliç, sağ bek yanında stoper ve ön libero olarak da oynayan Vyntra'nın takıma büyük katkısının olacağını, onu üç mevkiide de joker gibi kullanabileceğini belirterek Yunanlı futbolcunun mutlaka transfer edilmesini istiyor.

Bu arada Vyntra'nın Levante kulübü başkanı Quico Catalan ve sportif direktörü Manolo Salvador ile bir toplantı yaptığı ve Beşiktaş'a gitmek istediğini söylediği belirtildi.

İspanyol basını, Levante başkanı Catalan'ın, Vyntra'ya "Seni bu sezonda takımda görmek istiyoruz ve ayrılmana karşıyız" dediğini iddia etti. Başkan Catalan'ın Vyntra'ya ayrılmakta ısrarlı olması halinde Beşiktaş'dan bonservis bedeli isteyeceklerini ve kendisini bedavaya vermeyecekleri uyarısında da bulunduğu ifade edildi.

Geçtiğimiz yıl Panathinaikos kulübünden Levante'ye bedavaya gelen Vyntra'nın bonservisinin 500 bin Euro olmasına rağmen İspanyol kulübünün Beşiktaş'ın ilgisi üzerine bu rakamı yukarıya çıkardığı belirtiliyor.
   
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord takımı ile 30 Temmuz Çarşamba günü Rotterdam'da oynayacağı ilk maç için siyah-beyazlılara ayrılan biletlerin satışına da başlandı.

Türkiye'den maça gidecek taraftarlar, pasaport fotokopisiyle, fiyatı 25 EURO olarak belirlenen biletlerini BJK Plaza B Blok giriş katından temin edebiliyor. Bilet satışları 28 Temmuz Pazartesi günü saat 17'de sona erecek. Yurt dışındaki taraftarlar ise Hollanda Beşiktaşlılar Derneği yetkilileriyle irtibata geçerek bilet satın alabilecek.

Beşiktaş'ın Feyenoord ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme maçı Digiturk'te ekrana gelecek. Hollanda'dan maç önü, maç sonrası yayınlar ve çok özel röportajlarla; Feyenoord - Beşiktaş karşılaşması 30 Temmuz Çarşamba saat 21:00'de, İZLE-ÖDE SİSTEMİ İLE Digiturk 203 nolu Salon 3 ve 399 nolu Salon 3 HD kanalında olacak.