Top artık Halilhodzic'te

Video yükleniyor...

Kadrosuna 21 oyuncu katarak hareketli bir transfer dönemini geride bırakan Trabzonspor'da gözler, teknik direktör Vahid Halilhodzic'e çevrildi. Boşnak teknik adamın oyun sistemi ve sahaya süreceği onbir merakla bekleniyor.

Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodziç'le birlikte yeni sezonda büyük bir değişime uğradı.

Göreve geldikten sonra "10 oyuncuya ihtiyacım var" diyerek dikkatleri üzerine çeken Boşnak teknik adamın bu isteği, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından 13 oyuncu alınarak yerine getirildi.

Halilhodziç'ten önce de transfer çalışmaları kapsamında 8 oyuncu alan bordo mavili yönetim, bunlardan Anıl Taşdemir ve Turgut Doğan Şahin'i Halilhodzic'in isteği doğrultusunda Kayserispor'a gönderdi. Gökhan Karadeniz'i ise Antalyaspor'a kiraladı.

Bordo mavili takım, en büyük değişimi ise yabancı oyuncularda yaşadı. Halilhodziç'in gelişiyle Bosingwa dışındaki tüm yabancıları gönderen bordo mavili ekip, 7 yabancı oyuncu alarak değişime gitti. Gönderilen oyunculardan kasasına yaklaşık 12 milyon euro koyan Trabzonspor, transfere ise yaklaşık 24 milyon euro harcadı. Fesih bedelleri ile birlikte bu rakam 26 milyon Euro'yu buldu.

Transfer edilen 21 oyuncudan sonra şimdi gözler, teknik direktör Vahid Halilhodzic'e çevrildi. Boşnak teknik adamın sistemi ve sahaya süreceği onbir merakla bekleniyor. Bordo mavili ekip yeni transferleriyle birlikte cumartesi günü Çaykur Rizespor ile hazırlık maçı oynayacak.