Tolgay: "Şampiyon G.Saray maçında belli olur"

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ın devre arasında Bundesliga ekiplerinden Hamburg'tan renklerine bağladığı Tolgay Arslan kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. 
 
Tolgay Arslan, takıma katılmasının ardından kısa süre geçmesine rağmen uyum sağladığı kaydederek, "Beşiktaş'a transfer olduğumdan bu yana 8-9 haftalık bir süreç geçti. Çok güzeldi benim için. Umarım devamı da böyle olur. Sezon bitiminde de inşallah kupayı havaya kaldırırız. İlk geldiğimde kolum kırıktı. Ondan dolayı biraz zorlandım. Şimdi onu atlattığımı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. 
 
Tolgay Arslan, Fenerbahçe derbisinde sakatlığı pozisyonla ilgili olarak, "Gözümdeki morluğun sebebi Emre Belözoğlu ile çarpışmamızdı. O pozisyondan sonra oldu. Sahaya geri döndüm ama kendimi kötü hissedince çıktım. Hemen hastaneye gittim ve bir gece orada kaldım. Hastaneye gittiğimde de her dakika maçı sordum ve merak ettim. İki gözüm de morarsaydı hiç fark etmezdi. Her hafta takımım için savaşıyorum. Fenerbahçe maçında da puan almamız önemliydi ama olmadı. 60. dakikadan sonra pozisyona gireceğimizi biliyorduk nitekim pozisyonları da yakaldık ancak sadece pozisyona girmek değil bunları gole çevirmek önemli" dedi.
 
Şampiyonluk şanslarının yüksek olduğunu vurgulayan Tolgay Arslan, Galatasaray ile oynayacaklarının derbinin önemine vurgu yaptı. Genç oyuncu, "Biz böyle iyi performansımızı sürdürürsek 33. haftadaki Galatasaray maçında şampiyon belli olur. Öncelikle taraftarımıza bugüne dek verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. İnşallah kalan maçlarımızın hepsini kazanarak şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Canlı skor

Puan durumu

Beşiktaş