TOFAŞ'a yeni sponsor!

TOFAŞ'a yeni sponsor!
Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, sağlık sponsorluğunun devamı için VM Medical Park ile anlaşmaya vardı.

TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, VM Medical Park Bursa Hastanesi'nde düzenlenen imza törenine, TOFAŞ Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngören, Başantrenör Orhun Ene, oyunculardan Kaya Peker, Sammy Mejia ve VM Medical Park Genel Müdürü Sedat Demir katıldı.

TOFAŞ Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngören, imza töreninde, üç sezon boyunca Medical Park Hastanesi ile birlikteliklerinin devam ettiğini belirterek, "Yeni hizmet anlayışıyla yeni binada çalışmalarına devam eden VM Medical Park ile anlaştığımız için mutluluk duyuyoruz. Bursa'yı basketbol şehri yapma hedefimiz doğrultusunda bizi destekleyen VM Medical Park'a teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene de sponsorluğun önemine dikkati çekerek, "Böyle bir dönemde sponsorluk için istekli olan kurumları görmek, mutluluk verici. Bu anlamda VM Medical Park'a ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Umarım sakatlıksız bir sezon geçiririz." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından hastanenin genel müdürü Sedat Demir ve Tolga Öngören, sağlık sponsorluğu sözleşmesine imza attı. Takım kaptanı Kaya Peker imzalı TOFAŞ forması, Demir'e hediye edildi.