TFF'den E-Bilet açıklaması

TFF'den E-Bilet açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), e-bilet projesi kapsamında sisteme dahil tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin stadyumlarının hazır hale getirildiğini, seyircilerin deplasmana gitmelerinde sistemsel bir engel bulunmadığını açıkladı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün bazı medya organlarında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray takımları arasında bu sezon oynanacak müsabakalara deplasman taraftarı alınmama nedeni olarak e-bilet (Passolig) uygulamasının gösterildiği belirtilerek, şöyle denildi:

"E-bilet projesi kapsamında sisteme dahil tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerimizin stadyumları hazır hale getirilmiş olup, seyircilerin deplasmana gitmelerinde sistemsel bir engel kesinlikle bulunmamaktadır. Bilindiği üzere e-bilet 14 Nisan 2014'te uygulanmaya başlamış, üç kulübümüz arasında oynanan maçlara deplasman seyircisi alınmaması uygulaması ise 17 Kasım 2011'de kulüplerimiz tarafından alınan ortak kararla başlatılmıştır. Ayrıca deplasman seyircilerine verilen seyir izninin ülkemizde federasyonumuz tarafından değil, kulüplerin ortak görüşleri sonucu il ve ilçe spor güvenlik kurulları kararıyla alınabileceğini bir kez daha hatırlatmak isteriz."