Terim'in son kararı...

Video yükleniyor...

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim, bir hafta sonra oynanacak derbiye rağmen sarı kart sınırındaki futbolcularını sahaya sürmeyi planladığı ortaya çıktı.

Yardımcılarıyla toplantı yapan Fatih Terim'in ceza sınırındaki oyuncularını derbiye saklama konusundaki düşüncesini değiştirdiğini açıkladığı ve 5 haftadır puan kaybetmeyen takımında değişiklik yapmayacağı bildirildi.

Galatasaray  Teknik Direktörü Fatih Terim'in ceza sınırdaki 4 isim Necati, Ujfalusi, Semih ve Muslera'ya Gençlerbirliği karşısında ilk 11'de görev verip, durumu akışına bırakmayı planladığı öğrenildi.

Fatih Terim'in Gençlerbirliği maçının gidişatına göre değişiklikleri düşünebileceği ve karşılaşmanın ikinci yarısında bazı isimleri değiştirebileceği belirtiliyor.

Bu arada teknik direktör Fatih Terim'in Gençlerbirliği maçı öncesi oyuncularını uyardığı ve Başkent ekibinin Fenerbahçe maçındaki ağır yenilgi nedeniyle karşılaşmaya daha istekli ve hırsı çıkacağını dile getirdiği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın, Gençlerbirliği maçının ardından çıkacakları Fenerbahçe, Trabzonspor, Ordu ve Manisaspor maçlarını da kayıpsız geçmeleri durumunda play-off’a çok avantajlı gireceklerini futbolcularına söylediği belirtildi.

Hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da kasığındaki ağrı nedeniyle önceki takımda ayrı çalışan Hakan Balta da antrenmanlara başladı.

Son 5 maçından 15 puan çıkaran Galatasaray, sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmadan da 3 puanla ayrılarak, ligde üst üste 6. maçından da galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Zirve yarışındaki rakipleri Fenerbahçe'nin 9, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da 17'şer puan önünde bulunan Galatasaray, Gençlerbirliği maçını da kazanarak, rakipleri arasındaki puan farkını korumak istiyor.

Sahasında oynadığı 14 karşılaşmadan 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-kırmızılı takım, 66 puanın 35'ini sahasında topladı..