Terim uyardı!

Video yükleniyor...

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in zorlu Sivasspor deplasmanı öncesi oyuncularını ciddi bir biçimde uyarırken ''Henüz hiç birşey bitmedi. Son maçın son düdüğü çalana kadar şampiyon değiliz'' dediği belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın Beşiktaş derbisi sonrası Galatasaray için oluşturulan şampiyon imajı nedeniyle sıkıntılı olduğu ve bu havanın futbolcularını olumsuz etkilemesinden çekindiği öğrenildi. terim'in ''Evet önemli bir avantajımız var. Ama 3 puanlı sistemde bunun çok da büyütülmemesi gerek. Henüz şampiyon olmadık, şampiyonluk için önümüzde daha çok maç var. Bunu aklınızdan çıkarmayın'' ifadelerini kullandığına değinildi.

Tecrübeli teknik adamın Sivas'ta maç saatinde oluşabilecek zorlu hava şartları nedeniyle de endişeli olduğu vurgulandı. Terim'in Sivas deplasmanında derbinin kazanan 11'inde orta sahada zorunlu değişikliğe gideceği belirtildi.

Cezası nedeniyle Sivasspor karşısında forma giyemeyecek Engin'in yerine orta sahanın solunda Riera'yı görevlendirecek olan Terim'in forvette Beşiktaş maçının yıldızı Elmander'den de vazgeçmeyeceği ifade edildi.

-video_1-