Terim imzayı attı!

Video yükleniyor...

Fatih Terim, düzenlenen törenle A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü oldu. Terim, 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında düzenlenen törenle, Fatih Terim kendisini 1 yıllığına A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü yapan imzayı attı.

"TÜRK FUTBOLUNDA SORUNLAR ÇOK"
İmza töreninde açıklama yapan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Yeni bir döneme başlıyoruz. İyi niyetle çalışan Avcı ve ekibine teşekkür ediyorum. Bazen futbolda istenilen sonuçlar alınamıyor. Önümüzde çok önemli Dünya Kupası elemeleri var. Türk futbolunda sorunlar çok. Bu sorunları çözmek için başarıya aç ve hırslı bir hoca olarak hocamızı düşündük. Galatasaray'dan da izin alarak ilk görüşmemizi yaptık. Yine Galatasaray'dan izin alarak bu anlaşmayı yaptık ve Fatih hocamızla anlaştık. Ünal Aysal başta olmak üzere Galatasaray'a teşekkür ediyorum. Hocamız da teknik direktörlük anlaşması yapıldığı sırada para talep etmedi. Biz yönetim kurulu olarak bunu aramızda çözeceğiz" dedi.

"ÜLKE, BAYRAK SÖZ KONUSU OLUNCA..."
Demirören'den sonra söz alan Terim, "Bana olan sevgilerinden, saygılarından ve güvenlerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Basit olarak olayı çizmek lazım. Ülke, bayrak söz konusu olunca, görevden kaçmak olmuyor. 15 gün sonra da maç var. Onun kampında, bir çok şey paylaşırız. Bugün için söylenecek tek şey, ülke insanının Türk futbolu etrafında birleşmesi gerekirse birleşiriz. Buranın da yabancısı değilim. Bu görevi almam için söyleyince, Ay-Yıldız konu olunca ülkemizin futbolu konu olunca, başkan ve yönetimin de onayıyla bu aşamaya geldik" diye konuştu.

Milli Takım teknik direktörlüğü görevinin kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Terim, "Bu görev kaçınnılmaz. Ne ben ne bir başkası, tek başımnıza bir şey yapamayız. Futbol aleminin içerisinde olan her fert bize yardım edecek. Bu duyguyla hareket edeceğiz. Mayıs'a kadar arkadaşlarımızla görev bölümleri yapıp işe başlayacağız. Teşhisleri koyup tedavilere de başlayacağız. Türk futboluna ve hepimize hayırlı olsun. Çalışma sorun değil, sabah, akşam, gece çalışırız. Çalışana da Allah yolunu açık ediyor" ifadelerini kullandı.