Terim Hollanda maçına hangi 11'le çıkacak?

Video yükleniyor...

A Milli Takım'da Hollanda maçı öncesi kadroda değişiklik sinyali yaşanıyor.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in letonya maçından sonra bazı isimleri yedek kulübesi ve tribüne göndereceği öğrenildi.

Letonya karşısında alınan 1 puandan sonra Hollanda maçında zorunlu hale gelen galibiyet için teknik direktör Fatih Terim değişiklik yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in hollanda karşısında sağ bekte Şener Özbayraklı'yı görevlendirmesi, Ozan Tufan'ı ise orta sahaya, Selçuk İnan'ın yanına çekmesi bekleniyor. Bu değişikliğin ardından Hakan Çalhanoğlu'nun yedek kulübesine çekileceği belirtiliyor.

Terim'in orta sahanın sağında görev yapan Gökhan Töre'nin yerine de Volkan Şen'e, sol kanada ise Olcay Şahan'ı monte etmesi bekleniyor.

Oğuzhan Özyakup'a da görev vermek isteyen Fatih Terim'in kanatlarda oynatacağı isimlerle ilgili son kararını maçtan önce vereceği öğrenildi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Hollanda maçında sistem değişikliğine de gitmesi ve Letonya karşısındaki 4-1-4-1 sistemi yerine, 4-2-3-1 dizilişiyle sahada olması bekleniyor.