Tepkilere dayanamadı soyunma odasında ağladı

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da kaptan Jose Bosingwa'nın sakatlığı teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Beşiktaş maçında, 81. dakikada Ramon Motta'nın yaptığı faul sonrasında sağ bacağından sakatlanan Kaptan Jose Bosingwa, bu durumun ardından kenar yönetimine, "Beni değiştirin" işareti yapmıştı. Ersun Yanal tarafından oyuna devam ettirilen yıldız futbolcunun, Pazar günü oynanacak Çaykur Rizespor maçında forma giymesinin şüpheli olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Avrupa yolunda İstanbul Başakşehir ve Bursaspor'un puan kaybettiği haftada Beşiktaş'ı mağlup edip 4. sıraya yerleşmek isteyen Bordo-Mavililerin planları tutmazken, 90 dakika sonunda Erkan Zengin'in göz yaşlarını tutamadığı öğrenildi.

Maçın 60. dakikasında teknik direktör Ersun Yanal'ın Özer'i oyundan almasına, Erkan'ı sahada tutmasına tepki gösteren Bordo-Mavili taraftarlar, İsveçli oyuncuyu ayağına her gelen topta ıslıklamıştı.

Eskişehir'deki performansının çok uzağında olan Erkan Zengin, Beşiktaş maçını morali bozuk bir şekilde tamamlarken, Erkan'ın soyunma odasında da göz yaşlarına hakim olamadığı belirtildi.

Performansında yaşadığı düşüşte, şehre adapte olamaması ve transferiyle ilgili yaşanan sürecin etkili olduğu iddia edilen Erkan'ın, "Performansım eleştirilebilir ama karakterime tepki gösterilmesini hak etmiyorum" dediği öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor