Telles'e sürpriz talip!

Video yükleniyor...

Galatasaray yönetimi, şampiyonlar liginde grupların belli olmasının ardından yeni yapılacak transferler için yoğun bir mesaiye başladı.

Sarı Kırmızılı yönetimin, grupların belli olmasının ardından gece geç saatlere hem gelmesi muhtemel isimlerin son durumu hem de takımdan gönderilecek isimleri masaya yatırdığı öğrenildi.

Sarı Kırmızılı yönetimin takımdan gönderilmesi için görüşmelerde bulunduğu Dany için İspanya'nın granada kulübünün teklifte bulunduğu ancak kamerunlu futbolcunun yıllık ücretinden vazgeçmek istemediği öğrenildi.

Dany gibi, Ontivero'yu da Gaziantepspor'a kiralayarak kontenjan açmayı planlayan sarı kırmızılı yönetimin transferin son günü olan Pazartesiye kadar konuyu çözmesi bekleniyor

Galatasaray yönetimi takımdan gönderilecek isimleri belirlemeye çalışırken, İspanya'nın Sevilla kulübü sürpriz bir teklif yaparak Alex Telles'e talip oldu. Satın alma opsiyonuyla brezilyalı futbolcuyu kiralamak isteyen Telles'in gidişini teknik direktör Prandelli'nin istemediği öğrenildi.

Bir süredir İngiltere ve Fransa'da takım arayışlarında bulunan ancak istediği teklifi alamayan Eboue'nin de sözleşmesini feshetmeyi planlayan galatasaray yönetiminin kontenjanı boşalttıktan sonra önceliği forvet transferine verecği belirtiliyor

Prandelli'nin istediği stoper ve savunmanın soluna yapılacak takviye için hafta sonunda yapılacak görüşmeleri bekleyen galatasaray yönetiminin forvet transferinin sonuçlanmasının ardından Tarık Çamdal için pazartesi gününü bekleyecek.

Son gün yapılacak görüşmelerden bir sonuç alınırsa Tarık çamdal transferi de sonuçlanacak..