Tekelioğlu'dan ültimatom! "İsteksiz olan varsa..."

Video yükleniyor...

Gençlerbirliği karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle son haftalarda yaşadığı şanssız sürece nokta koyan  Trabzonspor'da gözler Spor Toto Süper Ligin 13. Haftasında deplasmanda oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına çevrildi.

Fenerbahçe mücadelesinin hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'da teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu, oyuncunlarının mental seviyesini yükseltmek için yoğun çaba harcıyor. İlk geldiği günden bu yana takımla yakın ilişkiler kuran tecrübeli teknik adam zorlu maç öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Antrenmanları da maç gibi görmeleri konusunda takıma uyarıda bulunan Tekelioğlu, takım içinde isteksiz oyuncu görmek istemediğini ifade etti. Oyuncularının istekli olmaları konusunda dikkatini çeken Trabzonspor teknik sorumlusu Sadi Tekelioğlu, "isteksiz olan oyuncu varsa antrenmandan ayrılabilir" diyerek bu konudaki ciddiyetini ortaya koydu.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Gençlerbirliği mücadelesinde sonradan oyuna dahil olarak galibiyet golüne imza atan Mehmet Ekici'yi özel olarak hazırlıyor. Oyunun merkezinde ilk 11'de forma şansı bulması beklenen Mehmet Ekici de Fenerbahçe mücadelesi öncesi özel olarak duran top çalışması yapıyor.

Savunma kurgusunda değişikliğe gitmeye hazırlanan Sadi Tekelioğlu'nun bu bölgede Brezilyalı Douglas'a tekrar forma şansı vermesi bekleniyor. Gençlerbirliği mücadelesinde kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Douglas'ın Aykut'la birlikte savunmanın ortasında oynaması planlanıyor.

Öte yandan Trabzonspor'da Jose Bosingwa, Kevin Constant ve Carl Medjani'yle yolların ayrılmasının ardından Oscar Cardozo'nun menajeri de Trabzon'a geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'yla görüşen Paraguaylı golcü ve menajerinin son dönemde yaşanan maddi sıkıntıları ifade ettikleri ve bundan sonraki süreç hakkında karşılıklı bilgi alışverişi içersinde oldukları gelen haberler arasında.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Trabzonspor