"Tek bir hedefimiz var"

"Tek bir hedefimiz var"
Beşiktaşlı futbolcu Ersan Adem Gülüm, savunmada Pedro Franco ile iyi uyum sağladıklarını, birlikte görev aldıkları son 3 maçta rakiplere gol izni vermediklerini ifade etti.

Siyah-beyazlı futbolcu, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Kolombiyalı futbolcuyla yakaladıkları uyumla başarılı performans ortaya koymaya başladıklarını, ancak topu oyuna sokma konusunda daha iyi olmaları gerektiğini kaydetti.

Son dönemde kendi performansının da üst seviyeye çıktığını anlatan Beşiktaşlı futbolcu, şunları söyledi:

"Şu an iyi gidiyor. Pedro ile oynadığımız son Kasımpaşa, Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında hiç gol yemedik. Maç öncesi konuşuyoruz. 'Gol yemeyeceğiz. Bizim işimiz gol yememek. Bir şekilde gol atarız' diyoruz. Şu an güzel bir uyum sağladık. İyi gidiyor. Ama tabii ki daha iyi olması lazım. Topu oyuna daha iyi sokmamız lazım. Pedro Franco ile şu an çok güzel bir uyum sağladık. İnşallah böyle devam eder."

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile yapacakları mücadeleyi de değerlendiren Ersan, sabırlı oynayıp şansları iyi değerlendireceklerini kaydederek, "Eskişehirspor maçında baskılı futbolumuz devam edecek. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Eskişehirspor zor bir takım. Sabırlı oynayacağız, şansımızı değerlendirmemiz lazım. Medical Park Antalyaspor maçında kaçırdığımız çok pozisyon vardı. Bir hedefimiz var ve o doğrultuda devam ediyoruz. Bu maçı mutlaka kazanacağız" diye konuştu.