Taraftardan Q7'ye destek eylemi

Taraftardan Q7'ye destek eylemi
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında kendi sahasında Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların, ilk bölümde ısınma ve istasyon koşuları gerçekleştirdiği bildirildi. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncuların, pas ve istasyon çalışmalarının ardından çift kale maç yaptıkları belirtildi.
Siyah-beyazlı takımın antrenmanına, tedavileri süren Allan McGregor, İsmail Köybaşı ve milli takım kampında bulunan Mertcan Aktaş'ın katılmadığı ifade edildi.

Diğer sakat oyuncular
Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada sakatlık geçiren Veli, Cenk, Almeida, Olcay ve Oğuzhan'ın tedavilerine de başlandığı açıklandı. Kulüp doktoru İsmail Başöz, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Veli ve Cenk'in sol uyluk ön baldırında, Olcay'ın baldırında darbeye bağlı ezik, Almeida'nın sağ uyluk arka adalesinde darbeye bağlı zorlanma, Oğuzhan'ın ise kasıklarında ağrı bulunduğunu kaydetti.

Taraftarlardan Quaresma'ya destek

Siyah-beyazlı takımın taraftarları, kadro dışında bulunan Portekizli oyuncu Quaresma'ya yaptıkları eylemle destek verdi.
Kazan'da toplanan siyah-beyazlılar, buradan BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek, Portekizli oyuncunun kadroya dahil edilmesi talebinde bulundu. Tesislerin önünde Quaresma lehine tezahürat yapan 100 kadar taraftar, zaman zaman Samet Aybaba'nın istifası yönünde bağırdı. Tesislere girip teknik heyetle görüşmek isteyen siyah-beyazlılar, bu istekleri kabul edilmeyince buradan sessiz bir şekilde ayrıldı. Bu arada, bazı taraftarlar da Ramazan Bayramı nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'ni ziyaret etti.