Tamam mı, devam mı?


Türkiye Futbol Federasyonu seçimi sonrası yönetimde yaşanan istifalar nedeniyle işlerin karıştığı Trabzonspor'da, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve geri kalan ekibin kongreyi tartışacağı ifade edildi. 

Hafta başında bir araya gelerek bu konuyu enine boyuna masaya yatıracak olan Bordo-Mavililer, yeni bir yol haritası çizecek. Ekibinin bölünmesiyle yara alan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, istifaların yaşandığı gün 'Kongreye gidiyoruz' açıklamasıyla, erken seçim tartışmaları gündeme gelmişti. Daha sonra böyle bir kararı yönetimle yapacağı görüşmeden sonra alabileceğine vurgu yapan Hacıosmanoğlu'nun gönlünde, Aralık ayında normal olağan genel kurula kadar göreve devam etmek olduğu öğrenildi. 

Erken seçim kararı alınması halinde en erken 2 ay sonra kongre yapılacağını dikkate alan yönetimin, yeni bir kaos oluşmaması adına Aralık ayına kadar göreve devam kararı alacağı belirtildi. Trabzonspor'da istifa eden yöneticilerin durumlarının da bu hafta yapılacak olan toplantıda masaya yatırılacağı ve geri dönmeleri konusunda baskı yapılacağı ifade ediliyor. 
 
Öte yandan Trabzonspor yönetiminde yaşanan çalkantı nedeniyle transfere 1-2 gün ara veren Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın, çalışmalarına kaldığı yerden başladığı öğrenildi. 
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Süleyman Hurma'yı arayarak, "Endişe etmeyin. Biz buradayız. Nasıl planlama yaptıysak, aynı şekilde çalışmaya devam" demesinin ardından transferde yeniden start düğmesine basıldı. İlk iş olarak Stephane Mbia'ya imza attıran Süleyman Hurma'nın, önümüzdeki hafta içinde yeni transferleri Trabzon'a getirmesi bekleniyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor