Devre arasında neler yaşandı?

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında Arsenal'a farklı yenilen Galatasaray'da futbolcuların devre arasında teknik direktör Prandelli'ye taktik konusunda yaptıkları itiraz ön plana çıktı.

Arsenal karşısına 3'lü savunmayla çıkan ve Melo'yu stoper, Sneijder'i ise ön libero oynatan italyan teknik adam ilk yarıda durum 3-0'a gelince oyuncularından büyük tepki aldı.

Devre arasında teknik direktör Prandelli ile görüşen başta Sneijder ve Melo taktiğin değişmesini yoksa önemli bir fark yiyeceklerini İtalyan teknik adama ilettiler.

Devre arasında taktik değiştiren Galatasaray 4'lü savunmaya geçerken futbolcuların da birbirlerine söz verdiği öğrenildi.

Taktik konuşmanın ardından soyunma odasında kenetlenen sarı kırmızılı futbolcuların daha istekli bir futbol oynamak için birbirleriyle konuştukları bildirildi.

Galatasaray, Arsenal maçının ardından Londra'da kalırken teknik direktör Prandelli'nin otelde maçın tamamını bir kez daha izlediği ve bazı analizlerde bulunduğu öğrenildi.

Prandelli'nin cumartesi günü oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında yine değişikliğe gideceği ve ingiltere'de kadroya almadığı Selçuk İnan'ı onbirde değerlendireceği, arsenal karşısında bekleneni veremeyen Veysel Sarı'nın yerine ise Tarık Çamdal'ı görevlendireceği belirtiliyor.