''Takım ruhunu ortaya koyacağız''

''Takım ruhunu ortaya koyacağız''
 TFF 1. Lig'de 17 Eylül Cumartesi günü Şanlıurfaspor'u konuk edecek Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, "Daha fazla konsantre olup inşallah taraftarımızla Şanlıurfaspor maçını kazanmak istiyoruz." dedi.

Okan Buruk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk haftalarında zor fikstürlerinin olduğunu, yeni bir ekip olmalarına rağmen takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi.

Takımın uyumu anlamında ilk haftaların daha zor olmasını beklediklerini kaydeden Buruk, şöyle konuştu:

"İlk 2 maçın çok olumlu geçmesi bizi tabii ki fazlasıyla ümitlendirmişti. Balıkesirspor maçında ise ilk 30 dakikalık bölümde gösterdiğimiz iyi oyun ikinci yarıda çok istemediğimiz bir görüntüye döndü. Herkesin çok fazla puan kaybettiğini görüyoruz, ligin daha başındayız. Bu kaybettiğimiz 3 puan bizi üzse de yeniden ayağa kalkıp tekrar bir maça hazırlanmamız gerektiğinin bilincindeyiz."

Buruk, bu haftaki Şanlıurfaspor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Takım olarak tekrar ruhumuzu ortaya koyacağız. Daha fazla konsantre olup inşallah taraftarımızla Şanlıurfaspor maçını kazanmak istiyoruz. Maç sonu beraber sevindiğimiz tabloyu tekrar oluşturmak istiyoruz. Balıkesirspor deplasmanında taraftarımızın inanılmaz bir desteği vardı aynı desteğin Şanlıurfaspor maçında da sürmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Herkesin Kurban Bayramı'nı kutlayan Okan Buruk, transfer döneminde birçok futbolcu ile görüştüklerini, Balıkesirsporlu Bekamenga'nın da kendi listelerinde olduğunu ancak kendilerinin ilk tercihinin kadrolarına dahil ettikleri Adis Jahovic olduğunu sözlerine ekledi.