"Takım gerçekten çok hazır, kazanacağız"

"Takım gerçekten çok hazır, kazanacağız"
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynayacakları Akhisar Belediyespor maçında iyi bir oyun ortaya koyup, 3 puan almak istediklerini söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Nazifoğlu, Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yapacakları maça hazır olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Geçen hafta iyi olmayan bir oyunla aldığımız 3 puanı, bu hafta iyi bir oyunla alacağımızı düşünüyorum. İlk haftalar sürprizlere açık. Galip gelmemize rağmen haftaya sanki mağlup olmuş gibi başladık ama o duyguları üzerimizden attık. Takım gerçekten çok hazır, iyi bir skor bekliyorum."

Nazifoğlu, Süper Lig'de 2. hafta müsabakalarının ardından milli maç arasına girileceğini dile getirerek, "Milli takıma sadece Serdar Aziz alındı. Çocuklar dinlenecektir ancak bana göre milli ara, sakat oyuncunuz yoksa pek de iyi değildir." ifadelerini kullandı.

Turkcell Süper Kupa maçında aldıkları ceza sebebiyle sezonun ilk maçını seyircisiz oynamak zorunda kaldıklarını hatırlatan Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Taraftarımız takımı desteklesin. İlk hafta, onlarsız zor bir maç yaptık. Sahaya da yabancı madde atmasınlar. Bizi kendilerinden mahrum bırakmasınlar." şeklinde görüş belirtti.