Trabzon'a ağır fatura: 8.5 milyon TL!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da transfer sezonunun bitmesinin ardından elde kalan oyuncuların sıkıntısı yaşanıyor.
 
Takımda düşünülmeyen 11 isimden 7'sini satan veya kiralayan bordo-mavililerde, Soner Aydoğdu, İshak Doğan, Fatih Atik ve Serdar Gürler kendilerine gelen tekliflerin Trabzonspor'daki şartlardan iyi olmaması nedeniyle kulüpte kalmayı tercih etti.

Pilot takım 1461 Trabzon'a gitme teklifini de reddettikleri öğrenilen bu isimlerden İshak Doğan'a 2 milyon 351 bin lira, Fatih Atik'e 1 milyon 140 bin lira, Serdar Gürler'e 1 milyon 710 bin lira ve Soner Aydoğdu'ya 1 milyon 100 bin dolar karşılığı olan yaklaşık 3 milyon 225 bin lira ödenecek. Söz konusu 4 oyuncuya ödenmesi gereken garanti paraların toplam 8 milyon 425 bin lira olması bordo-mavilileri düşündürüyor.

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, kendilerine teklif gelmesine rağmen, aldıkları yüksek paralar nedeniyle kulüpte kalmayı tercih eden futbolcuların affedilmesinin ve yeniden takıma dönmelerinin mümkün olmadığını, sezon sonuna kadar takımdan ayrı olarak kendilerine verilecek antrenörle çalışacaklarını söyledi. 
 
Öte yandan Trabzonspor'da sakatlığı geçtikten sonra ilk kez Akhisar Belediyespor maçında forma giyen Mehmet Ekici, takımda kendisine yer açabilmek için geçtiğimiz sezondan daha iyi bir performans sergilemek zorunda olduğunu söyledi. 

Rekabetin üst düzeyde olduğu bir takım olduklarını ifade eden Mehmet, "Geçtiğimiz yıl attığım frikik golleri kendime olan güvenimi geri kazanmamda önemli rol oynadı. Bu sezon da gollerime devam etmek istiyorum. Bunun yanı sıra takım arkadaşlarımla birlikte benim olmadığım maçlarda sergilenen mücadeleci futbola katkı yapacağım. Takımı dışarıdan izlerken heyecanlanıyordum. Milli takım kampında da eksiklerimi giderip daha da hazır olacağım" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor