Liverpool ecel terleri döktü! (ÖZET)

Video yükleniyor...

Premier Lig'e fırtına gibi başlayan Liverpool, sıkıntılı günler yaşayan Swansea City ile deplasmanda karşılaştı. İlk yarıda ev sahibi ekibin, ikinci yarıda ise Liverpool'un etkili olduğu karşılaşmayı Liverpool zor da olsa 2-1 kazandı.

Liberty'deki karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Swansea City, 8. dakikada Leroy Fer'in golüyle 1-0 öne geçti. Temponun hiç düşmediği karşılaşmada iki takımda gol bulamayınca ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada bambaşka bir Liverpool vardı. 47. dakikada Daniel Sturridge ile beraberliğe çok yaklaşan Kırmızılar, 54'te Roberto Firmino'nun kafa golüyle skoru eşitledi: 1-1. Maçın 68. dakikasında Liverpool adına maçın yıldız ismi Milner, rakip ceza sahasına yakın bölgede kaptığı topu Sadio Mane'ye verdi ancak Senegalli yıldız topu ağlara değil, auta yolladı. Maçın sonralarına doğru baskısını iyice artıran Liverpool, 84. dakikada James Milner'in penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçti. Kalan bölümde başka gol olmayınca Liverpool, ecel terleri döktüğü karşılaşmada Swansea City'yi 2-1 mağlup etti.

Bu sezon 4. golünü atan James Milner, gollerin tamamını penaltıdan attı.

Deplasmanda alınan galibiyetle puanını 16'ya çıkartan Liverpool, milli araya galibiyetle girmeyi başardı. Alınan kötü sonuçlar sonrası koltuğu sallanan Francesco Guidolin'li Swansea City'nin ise 4 puanı bulunuyor.

(Ligtv.com.tr)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Akhisar Belediyespor - Gençlerbirliği maç özeti ve sonucu
Galatasaray - Antalyaspor maçı canlı skor

Aytemiz Alanyaspor - Medipol Başakşehir maçı canlı skor
Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı canlı skor
Atiker Konyaspor - Adanaspor maçı canlı skor