'Süper Mario'ya Güneş enerjisi!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper lig'in 4. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş tempo yükseltiyor. 
 
Gaziantepspor maçı sonrası 3 günlük iznin ardından hazırlıklarına salı günü çift antrenmanla başlayan siyah beyazlılarda Güneş, günlük antrenman sayısını iki olarak sürdürerek futbolcularını hazır tutmayı hedefliyor.
 
Sabah çalışmasını yüklü tempo ile yaptıran Güneş, milli takımlarda olan oyunculardan yoksun olmasına rağmen en iyi şekilde hazırlanması için elindeki kadroyla yakından ilgilendi. 
 
Ligin ilk 3 haftasında forma giydiği maçların birinde ilk 11'de sahaya çıkan ancak ne gol atıp ne de asist yapan Mario Gomez ile de özel olarak ilgilenen Güneş, Alman yıldızın takıma ve oyununa çabuk uyum sağlaması için gayret gösteriyor. Güneş, antrenmanda taktik prova sırasında özellikle kanat organizasyonları üzerinde durdu. 
 
Antrenmanda, Milli Takıma giden oyuncular ile tedavileri süren Veli Kavlak ve Tolgay Arslan yer almadığı için alt yapıdan genç oyuncular Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü ve kaleci Hüseyin Yılmaz takımla birlikte çalıştı. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş