"Süper Lig'e ısınmaya başladık"

"Süper Lig'e ısınmaya başladık"
Aytemiz Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, Spor Toto Süper Lig'de sezonunun ikinci haftasında Antalyaspor karşısında alınan galibiyetle, lige ısınmaya başladıklarını söyledi.

Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yeni ekibi olarak yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını belirtti. Bir taraftan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan da birbirinden farklı oyuncularla takım olma uğraşında olduklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Yönetim ve teknik heyetimiz bu konuda yoğun bir çalışma süreci içinde. Ligin ilk haftasında Beşiktaş gibi zorlu bir deplasmana çıktık. Bu maçta istediğimizi almadık ama bir nevi de lige ısınma maçlarından biri oldu. Beşiktaş maçından sonra çıktığımız Antalyaspor maçında aldığımız galibiyet ile öz güven kazandık." diye konuştu.

Süper Lig'e ve takıma katılan futbolcuların alışma dönemini iyi değerlendirmek gerektiğini işaret eden Çavuşoğlu, "Alanyaspor, oynayacağı futbol ve alacağı sonuçlarla çok daha iyi bir konuma gelecektir." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarının birbirinden farklı olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, zor geçen bir Beşiktaş maçında oyunlarını sahaya yansıtamamalarına rağmen bireysel hatalardan kaynaklanan goller yediklerini söyledi.

Bireysel hataları çıkardıklarında Beşiktaş maçında çok da kötü bir futbol ortaya koymadıklarını anlatan Çavuşoğlu, "Antalyaspor maçında ise hem futbol hem mücadele ve sonuç olarak, gerekenleri yaptığımızı düşünüyorum. Tabii yeni bir ekibiz. Eksikliklerimiz olacaktır ama sürecin her zaman bizim lehimize işleyeceğine inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.