''Süper Lig'e çıkmayı hak ettik''

''Süper Lig'e çıkmayı hak ettik''
PTT 1. Lig'i ikinci sırada tamamlayan ve bir yıl aranın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Takım olarak hak ettiğimiz lige çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

İldiz, yaptığı açıklamada, bu sezon mücadele ettikleri PTT 1. Lig'in futbol hayatında karşılaştığı en zor sezonlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Sezonun ilk maçından son anına kadar her an, her şeyin değişebildiği bir ligden ikinci de olsa çıktıklarını belirten Yücel İldiz, "Bana teklif geldiğinde hiç düşünmeden takımın başına geçtim. Karabük'ün bende çok farklı bir yeri var. Zaman zaman kötü günlerimiz oldu zaman zaman da çok iyi. Kaybettik üzüldük, kazandık hep birlikte bütün kent sevindik. Yeri geldi bütün ipleri elimize aldık ligde uzun süre lider götürdük, yeri geldi ipleri kaybettik ve başka maçların kaderimizi belirlemesini bekledik. Ancak hiç mücadelemizi bırakmadık. Çünkü kentiyle, yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla ve basınıyla inanmıştık Süper Lig'e çıkmaya.Takım olarak hak ettiğimiz lige çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

İldiz, kulüp başkanı ve yönetimiyle toplantılar yapacaklarını ve ona göre yeni sezon için yol haritası çizeceklerini kaydetti.