"Süper Lig'e çıkmak yanlıştır"

"Süper Lig'e çıkmak yanlıştır"
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Altınordu yakın geleceğin takımıdır, şimdiki zamanın takımı değildir. Bu nedenle kendi öz kaynağımızdan yetişmekte olan evlatlar pişmeden, Süper Lig'e çıkması yanlıştır" dedi.

Özkan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ligin ikinci yarısında maçlarını oynamayı planladığı Doğanlar Stadı'nda üstlendikleri çim saha yapımında ilk kesimin tamamlandığını ve zeminin harika olduğunu belirtti.

Yeşilyurt tesislerinde futsal ve görsel eğitim salonlarını da tamamladıklarını bildiren Özkan, "Futbol meslekokulu" olarak adlandırdıkları Torbalı tesislerinin bitimine ise az kaldığını kaydetti.

Özkan, PTT 1. Lig'de geçen hafta ikinci yarısını tek kale oynadıkları 1461 Trabzon maçından 1-0 mağlup ayrıldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Forvet eksiğimiz çok belirginleşti. Son gün Murat Yılmaz'ı aldık. Murat'ı dün Yeşilyurt'ta gördüm. Allah nazarlardan korusun. 1,90 boyunda atletik bir yapı. Ama gerçekçi olalım, geçmiş yıl karnesi iyi değil, yani ne yapacağı meçhul. Ama Gökhan Karadeniz'i alırken de ne yapacağı meçhul idi."

Geçen yıl Samsunspor'la berabere kalıp play-off'a kalamadıklarında olduğu gibi 1461 Trabzon mağlubiyetine de üzülmediğini belirten Özkan, şöyle konuştu:

"Samsunspor'u yenseydik, sonra da play-off'lardan Antalyaspor değil de biz çıksaydık mesela. Yandı gülüm keten helva. Geleceğe dair tüm plan ve projelerimiz rafa kalkacaktı. Eto'o'yu, Podolski'yi alamayacağımıza göre, biz de düzenin figüran takımı kervanına katılacaktık. Yani kimseden farkımız kalmayacaktı. Altınordu yakın geleceğin takımıdır, şimdiki zamanın takımı değildir. Bu nedenle kendi öz kaynağımızdan yetişmekte olan evlatlar pişmeden, Süper Lig'e çıkması yanlıştır. Bekleyin hele, 2 yılları kaldı. Evlatlar geliyorlar, hem de dolu dizgin."