Süper Lig'de son 15 dakikaya dikkat!..

Video yükleniyor...

Maçın kaçıncı dakikasında atılırsa atılsın; "gol" futbolun en güzel anı.. 

3 puanı ya da beraberliği getiren golün son dakikalarda gelmesi ise futbol izleyicisine daha büyük bir keyif yaşatıyor.. 

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 5 haftada toplam 109 gol atılırken, bu gollerin 38'i, yani yüzde 35'i son 15 dakikalık dilimde ağlarla buluştu.. 

Bu sezon ligin zirvesine kurulan Medipol Başakşehir toplamda attığı 9 golün yedisini 2. yarılarda kaydederken, son 15 dakikada ise 4 gol atarak puanlarını kazandı.

Geride bıraktığımız hafta lig ikinciliğine yükselen Bursaspor da attığı 7 golün beşini 2. yarıda bulurken, bunlardan üç tanesini rakip ağlara son dakikalarda gönderdi..

Ligin en golcü takımlarından Beşiktaş ise bu konuda dengeli bir tablo çiziyor. Attığı 13 golü 90 dakikanın geneline dağıtan siyah beyazlı takım, 7 golünü ilk yarılarda, 6 golünü ise ikinci yarılarda kaydetti..

Galatasaray, attığı 9 golü maç içine yayarak değişik bir tablo izliyor. Sarı kırmızılı takım 3 golünü ilk 15, 3 golünü de son 15 dakikada bularak maçın her anında tehlikeli olabileceğinin mesajını veriyor..

Fenerbahçe de Galatasaray gibi 90 dakikaya dengeli bir şekilde yayılarak rakip fileleri havalandırdı. Sarı-Lacivertli takımın 10 golünün üçü ilk yarılarda, üçü ise son 15 dakikalık dilimde geldi..

Trabzonspor ise geride kalan beş haftada kaydettiği 3 golün ikisini son bölümde buldu. Atiker Konyaspor maçında atılan gol ise adeta son saniye niteliğindeydi.

Son 5 haftadaki performansı ile dikkat çeken Gençlerbirliği de dengeli bir gol aralığına sahip. Başkent ekibi, bulduğu 7 golün 2'sini son bölümde kaydetti.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu
Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu
Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu
Trabzonspor - Atiker Konyaspor maç sonucu ve özeti