Süper Lig'de şok istifa!

Video yükleniyor...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, görevinden istifa etti. Başkent ekibi 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın Özdilek'le devam etmeme kararı aldı.

Gençlerbirliği teknik direktörü Mehmet Özdilek, önümüzdeki yılın planlaması konusunda başkan İlhan Cavcav'la anlaşmazlık yaşayınca görevinden ayrıldı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz hafta başkan İlhan Cavcav'la masaya oturarak önümüzdeki yılın transfer planlamasını yapan teknik direktör Mehmet Özdilek bazı isteklerde bulunmuştu.

Mehmet Özdilek, başkan İlhan Cavcav'la yapılan toplantıda takımda bulunan 12 yabancı futbolcudan sadece 5'inin kalmasını ve 3 yabancı 4 de yerli futbolcu alınmasını istemişti. Mehmet Özdilek'in gitsin dediği ve bazılarının sözleşmesi devam ettiği yabancıların maliyeti 6 Milyon 500 bin euro civarındaydı. Alınmasını istediği 3 yabancı ve 4 yerli oyuncunun maliyeti ise yaklaşık 10 Milyon Euro'yu buluyordu.

Toplam 50 Milyon türk lirasını bulan gelecek yıl planlaması, Başkan Cavcav tarafından maliyeti çok yüksek bulunarak reddedilmişti.

Geçtiğimiz hafta yarım kalan görüşmelerin ardından İlhan Cavcav ve Mehmet Özdilek son tekliflerini birbirlerine sundu.

İkili fikir birliği yapamayınca, özdilek görevinden ayrılmak istediğini Cavcav'a iletti. İlhan Cavcav da mehmet özdilek'e teşekkür ederek sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.