Suarez'in aklı finalde!

Suarez'in aklı finalde!
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Paris Saint-Germain ile karşılaşacak Barcelona'da, düzenlenen basın toplantısına katılan Luis Suarez, en güzel döneminde olduğunu söyledi.

Uruguaylı futbolcu goller ve asistlerle takıma yardımcı olduğunu belirterek, "Takım iyi gittikçe memnun olacağım. Önemli olan yolumuza devam etmek ve sezonu iyi bitirmek" dedi.

Brezilya'daki Dünya Kupası'nda İtalyan rakibi Chiellini'yi ısırmasından dolayı aldığı cezayla sezon başında uzun süre oynayamadığını hatırlatan Suarez, "Ama şimdi takım arkadaşlarımla kendimi iyi hissediyorum ve Barcelona şehri de bana çok iyi davranıyor. Herkes gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ne gol attığımda dünyanın en iyisi olduğumu düşünüyorum ne de hata yaptığımda kötü bir insan olduğumu" değerlendirmesinde bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde 6 golü bulunan Suarez, "Aklımdaki gol krallığı değil. İlk yarı final, daha sonra da final var. Her zaman Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona formasıyla oynamayı düşledim. Bu anın zevkini çıkarıyorum" şeklinde konuştu.

"İdolün kim?" şeklindeki soruya Suarez, "Kendime Batistuta'yı örnek alıyorum. Çok farklı bir 9 numaraydı. Hücumda her tarafta oynayabiliyordu. Ona çok hayrandım. Ayrıca bir Uruguaylı olarak Enzo Francescoli'den çok şey öğrendim" cevabını verdi.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique de deplasmandaki 3-1'lik galibiyetin yarı final için bir garanti olmadığını söyledi.

PSG'nin yarınki maçta her şeyini ortaya koyacağını düşündüğünü belirten Henrique, "Yarı finale kalmak için büyük bir maç çıkarmalıyız. Kendimizi favori görmüyoruz" dedi.