Stoperler iyileşti forvetler yok!

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 15 Şubat Pazartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Cardozo, Güray Vural, Mehmet Ekici, Okay Yokuşlu, Muhammet Demir ile hasta olan Muhammet Beşir ve Musa Nizam'ın katılmadığı bildirildi.

Bordo-mavili futbolcuların antrenmanda kondisyona yönelik hareketlerin ardından yarı sahada çift kale maç yaptıkları öğrenildi.

Stoperler iyileşti, forvetler yok
Trabzonspor'da stoper oyuncuları Aykut Demir ve Mustafa Yumlu'nun iyileşip forma giyecek duruma gelmelerine karşın bu sefer de forvette sorun çıktı.

Cardozo'nun yanı sıra dün Muhammet Demir'in sakatlanması, Muhammet Beşir'in de gribal enfeksiyon geçirmesi nedeniyle bordo-mavililer, bu sabahki çalışmayı forvet oyuncusuz gerçekleştirdi.

Muhammet Demir'in durumu
Kulüp basın sözcüsü Asım Örem, dünkü antrenmanda Douglas ile girdiği ikili mücadelede ayak bileğine darbe alan Muhammet Demir'in antrenmana katılmadığını belirterek, "Beklediğimiz gibi çok fazla bir şeyi yok. Hafif doku ödemi oldu. Maçta oynayacağını ümit ediyoruz. Maça yetişmesi için sağlık ekibi tarafından çalışılıyor" dedi.

Genç oyuncu Muhammet Beşir'in de gribal enfeksiyon geçirdiğini kaydeden Örem, futbolcunun tedavisinin sürdüğünü belirtti.