Sterling'in yeni durağı neresi olacak?

Video yükleniyor...

Transfer dönemi yaklaşırken, Avrupa'da iddialar da yükselmeye başladı. Haziran ayından itibaren en çok konuşulması beklenen isimlerden biri de Liverpool'un genç yeteneği Raheem Sterling, Sözleşme uzatmaya yanaşmayan 20 yaşındaki Sterling'i isteyen takımların başında ManU ve Real Madrid geliyor.

Bu sezon sakatlık nedeniyle geçen sezonki istatistiklerinden uzak kalan ancak Premier Lig'in en çok gelecek vadeden isimlerinin başında gelen Sterling çin ilk devreye giren takım Real Madrid oldu. Real Madrid B takımının teknik direktörü Zidane, genç forveti takip ettiklerini açıklayarak bu ilgiyi doğruladı. Sezon sonunda İspanyol ekibin transfer için önemli bir bütçe ayırması beklenirken, Madrid'in ilk rakibi, 200 milyon poundluk bir transfer bütçesi ayırması beklenen ManU oldu.
Ada basınına göre Kırmzı Şeytanlar'ın Hummels ve Depay'la birlikte 3 nemli transfer hedefinden biri olan Sterling için en az 30 milyon poundluk bir bütçe ayırması bekleniyor.

2017’de sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Liverpool’un yeni sözleşme teklifini reddeden golcü ismin yaz döneminin en çok konuşulacak ismi olması muhtemel...