Söz Ercüment Sunter'de

Söz Ercüment Sunter'de
Beko Basketbol Ligi takımlarından Aykon TED Ankara Kolejliler, bu hafta sahasında lig lideri Banvit'i ağırlayacak.

Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, sene başında iyi mücadele eden ve Kolej'e layık bir ekip olacaklarına dair bir söz verdiklerini ve bu mücadelelerini sezon sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Avrupa kupası ve ligde bugüne kadar 45 maç oynadıklarını belirten Sunter, "Bu tempo gerçekten kolay iş değil. ULEB Avrupa Kupası'nda bu yıl ilk kez 8 Avrupa Ligi takımı da dahil oldu ve 48 takımla başlayan mücadelede beklenenin üstünde başarı göstererek çeyrek finale kadar çıktık. Lige baktığımızda ise aslında fikstür avantajımız vardı ama maalesef istemediğimiz mağlubiyetler aldık" dedi.

Play-off ümitlerinin sürdüğünü ve o kulvarda yer almak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Sunter, "Cumartesi günü haftalardır galibiyet serisi devam eden Banvit'i ağırlayacağız. Sahamızda galibiyet alarak play-off şansımızı sürdürmek istiyoruz. Bu arada geçtiğimiz hafta verdiğim demeçte yabancı oyuncularımızın Avrupa Kupası'nda çok iyi oynadıklarını ancak sonrasında ligde performans düşüklüğünden dolayı bazı söylentilerin çıktığını dile getirdim ama yanlış anlaşıldığını sanıyorum. Yabancılarla ilgili değerlendirme sezon sonunda yapılacak işler ki oyuncularımızdan memnunuz ve önümüzdeki sezon da takımda olmalarını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Aykon TED Ankara Kolejliler-Banvit karşılaşması, 12 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da TOBB-ETÜ TED Ankara Kolejliler Spor Salonu'nda oynanacak.