Soyunma odasında şok kavga!

Video yükleniyor...

Ligue 1'de dün Paris Saint-Germain ile Bastia arasında oynanan maçın bitiminde soyunma odası koridorlarında ilginç bir olay yaşandı.

Ligue 1'de 2. hafta karşılaşmasında Paris Saint-Germain’in Bastia’yı 2-0'lık skorla mağlup ettiği mücadele sonrasında  yaşanan olaylar çok konuşulacak.

Maç sırasında tartışan Bastia’nın golcüsü Brandao ile Thiago Motta’nın tartışması maç sonuna da yansırken, Brezilyalı golcü tünelde rakibine kafa attı.

Paris Saint-Germain'in başkanı Nasser El-Khelaifi, dün oynanan karşılaşmanın ardından oyuncusu Thiago Motta'ya kafa atarak burnunu kıran Bastialı Brandao'nun futboldan ömür boyu uzaklaştırılması gerektiğini söyledi.

PSG hisselerinin büyük bölümünü satın aldığı 2011 yılından bu yana başkanlık koltuğunda oturan Katarlı iş adamı Nasser El-Khelaifi, Fransız Canal+ kanalına yaptığı açıklamada, 34 yaşındaki Brandao'nun davranışının affedilemez olduğunu ve ciddi bir ceza alması gerektiğini savunarak, "Ömür boyu men cezası almalı. O bir futbolcu değil" ifadelerini kullandı.

Brandao, ligin 2. haftasında PSG'nin konuk ettiği Bastia'yı 2-0 yendiği maçtan sonra soyunma odalarına giden koridorda Motta'ya kafa atmıştı. Hareketi sonrası soyunma odasına kaçan Brandao'nun peşine düşen Motta'yı takım arkadaşları sakinleştirmişti.