Sow'dan taraftara mesaj

Sow'dan taraftara mesaj
Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Galatasaray derbisini kaybettiklerini, ancak bu maça takılıp kalmayacaklarını, bu sezon ne istediklerini bildiklerini söyledi.

Sow, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Galatasaray maçını unutmaları gerektiğini belirterek, "Galatasaray maçını kaybettik ama buna takılmamamız, bu sayfayı çevirmemiz gerekiyor. Bir maça takılıp kalamayız. Bizim hedeflerimiz var. Biz ne yapmamız gerektiğini bilen bir takımız. O yüzden artık bu sayfayı çevirip, buna takılıp kalmayıp önümüze bakmalıyız. Çünkü, bu sezon ne istediğimizi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ligde Gençlerbirliği ile oynayacakları maçta galip gelmek zorunda olduklarını vurgulayan Senegalli futbolcu, "Bu hafta 3 puanı almak, taraftarlarımızın önünde galip gelmek zorundayız. Daha sonra da Beşiktaş deplasmanına gideceğiz. Fakat maçları birer birer değerlendirmemiz gerekiyor. Bunu da unutmamak lazım. Beşiktaş karşılaşmasından önce, şu an önümüzde oynamamız gereken bir karşılaşma var. Çok çok önemli bir karşılaşma ve bu maça konsantre olup, kazanmak zorundayız" şeklinde görüşlerini aktardı.

Taraftarlarından destek isteyen Sow, "Galatasaray maçını kaybettik, evet belki üzdük taraftarlarımızı ama bizim onlara hala ihtiyacımız var. Stadımıza gelip bizi desteklemelerine ihtiyacımız var. Sadece ligin 6. haftasını geride bıraktık. Lig çok uzun bir maraton ve gelsinler bizim yanımızda olduklarını göstersinler" diye görüşlerini belirtti.

"Gol sorunu olduğunu düşünmüyorum"

Fenerbahçe'nin gol atmak konusunda bir sıkıntı yaşadığını düşünmediğini anlatan Sow, şöyle devam etti:

"Belki daha fazla çalışmamız, iyi çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor. Bazı günler olur pozisyonlara girersiniz ama kaçırırsınız, bazı günler olur bunları golle sonuçlandırırsınız. Bu takımın her an gol atabilecek bir takım olduğunu, bu oyuncuların her gol atabilecek yetenekte olduğunu da herkesin bildiğini düşünüyorum. Evet belki daha önce daha fazla sayıda gol atıyorduk, bu sene belki daha az sayıda kaldık şu ana kadar ama o konuda da daha iyiye gideceğiz. Öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum."

Sakatlığının geçtiğini, kendisini çok iyi hissettiğini kaydeden Sow, "Milli takımda ilk yarısını oynadığım maçta bir darbe aldım, sakatlandım. Bu sakatlık benim için büyük bir üzüntü oldu. Çünkü Galatasaray maçında ilk 11'de sahada olmak isterdim. Sahada takım arkadaşlarımla, o atmosferde olmak isterdim. Ancak böyle bir durumdayken oynamam doğru olmazdı diye düşünüyorum. Fakat Allah'a şükür, bugün kendimi iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.