Souza tamam, sıra onlarda!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de tüm gözler Luiz Nani transferindeyden sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-Lacivertliler'in, Sao Paulo'la Souza ile ilgilendiği ortaya çıktı.
 
Brezilya kulübü, 26 yaşındaki orta saha oyuncuları Josef de Souza'nın transferi için Fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı. 
 
Kulüpten yapılan açıklamada, "Souza, Atletico PR maçında oynamayacaktır. Futbolcunun 8 milyon Euro karşılığı Türk ekibi Fenerbahçe'ye transferi için görüşmeler yapılmaktadır" denildi. Açıklamada ayrıca, ''Kontrattaki madde gereği Sao Paulo oyuncuyu bırakmak zorundadır" ifadeleri kullanıldı. 
 
26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Vitor Pereira'nın Porto'dan eski öğrencisi olarak dikkat çekiyor. 
 
Fenerbahçe'nin forvet arayışlarında ise Van Persie ismi sıcaklığını koruyor. Manchester United'ın Hollandalı yıldızı için görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler, Van Persie'nin menajerini İstanbul'a getirdi. Yöneticilerle bir araya gelen Van Persie'nin menajeriyle pazarlıklar sürüyor. 
 
Ayrıca Fenerbahçe'de Luiz Nani heyecanı da devam ediyor. İtalyan futbol direktörü Terraneo, Portekizli yıldızın transferini bitirmek için Lizbon'a gitti. Terranao'nun transferdeki son pürüzleri giderdikten sonra Nani ile birlikte İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 
 
Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları hakkında Yunan basınında da çeşitli iddialar bulunuyor. Sarı-Lacivertliler'in Olympiacos'un orta alan oyuncusu Luka Milivojevic için 5 milyon euro'luk teklifte bulunduğu önü sürüldü. Haberlere göre Olympiacos'un ilk teklifi reddettiği ve 6 buçuk milyon euro talep ettiği kaleme alındı. Olimpiakos, geçen sene kiralık olarak oynattığı Sırp oyuncunun bonservisini 20 gün önce Anderlecht kulübünden 2.3 milyon Euro'ya almıştı. Fenerbahçe'nin Jimmy Durmaz için de devrede olduğu kaydedildi. Sarı-Lacivertliler'in iki oyuncunun transferi için Emenike'yi takasta kullanabileceğinin altı çizildi. 
 
Sarı-Lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'nda sürdürüyor. 11 Temmuz'a kadar hazırlıklarını burada sürderecek olan sarı-lacivertlilerde ülkesinde bulunan Bruno Alves çalışmalara 4 Temmuz'da takıma katılacak. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe