Sosa Bilic'in yüzünü güldürdü!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi, Serdar Kurtuluş dışında sıkıntı yaşanmaması ve tüm futbolcuların oynayabilecek durumda olması teknik direktör Slaven Biliç'in yüzünü güldürüyor.

Sakatlıkları geçen Jose Sosa'nın ardından Mustafa Pektemek de takımla çalışırken, siyah beyazlı takımın sağnak yağmur altında yapılan antrenmanında Serdar dışında eksik yoktu. Serdar da bireysel çalışma gerçekleştirdi.

Slaven Biliç, cezalı olan Gökhan Töre'nin yerine Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında sonradan oyuna girip goller atan Kerim Frei'yı ilk onbirde sahaya sürmeye hazırlanıyor. Kerim Frei son antrenmanda da gösterdiği performansla büyük beğeni aldı.

Antrenmanın bir başka öne çıkan ismi de Jose Sosa oldu. Arjantinli futbolcu şık hareketleri ve attığı gollerle dikkat çekti.

Biliç'in maç gününe kadar çalışmalarda durumlarını yakından takip edeceği Sosa ile Mustafa'yı kulübede oturtup, yaklaşık 30 dakika sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.
 
Bu arada uzun süredir gündemde olan ve devre arasında transferini sonuçlanması planlanan Norveçli sağ bek Martin Linnes'in kulübü Molde ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatması üzerine, Beşiktaş'ta yeni bir isim gündeme alındı. Siyah beyazlılar, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Ivo Pinto'yu yakın takibe aldı. 24 yaşındaki Portekizli sağ bekin bonservisinin 3 - 3.5 milyon euro olduğu belirtilirken, Beşiktaşlı yöneticilerin önce Pinto ile temaslarda bulunup izleyeceği yolu belirleyeceği öğrenildi.  

Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Veli Kavlak'a ise İtalya'dan talip olduğu ifade edildi. Napoli kulübünün Veli ile ilgilendiği ve önümüzdeki günlerde harekete geçmesinin beklendiği öğrenildi.