"Sonradan giren oyuncular maç kazandırır"

Video yükleniyor...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de 2-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçında sonradan oyuna aldığı futbolcuların performansıyla kazandıklarını söyledi.

Çalımbay, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, penaltının yanı sıra girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini vurgulayarak, "Sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın büyük katkısı oldu, diğer arkadaşlar onlara ayak uydurdu ve kazandık" dedi.

Akhisar Belediyespor maçına yönelik yaptıkları hazırlıklarda zorlu bir mücadele üzerine çalıştıklarını anlatan tecrübeli teknik adam, "Disiplini bozmadan oynamamız gerektiğini söyledim. Aynı şeyler çıktı. Oyun disiplini iyi olan bir takım. Deplasman maçlarında iyi savunma yapan takımdı. Ona göre mücadele ettik" diye konuştu.

İstedikleri oyunu zaman zaman sergileyemeselerde kazandıklarını kaydeden Çalımbay, "Kimse oyundan kopmadı. İyi bir galibiyet aldık ama uzun ve değişik bir ligde mücadele ediyoruz. Mutlaka istikrar yakalayıp, sonunda iyi yerde bitirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.