Ozan Tufan'da flaş gelişme!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta gözler orta sahaya yapılacak transfere ve teknik direktör Şenol Güneş'e çevrildi. 
 
Sakatlıkları nedeniyle Veli Kavlak ile Tolgay Arslan'ın takımdan uzun süre ayrı kalacak olmaları nedeniyle zorunluluk olarak gündeme gelen orta saha transferinde, Ozan tufan ismi ön plana çıktı. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş'in bu mevki için Bursaspor'dan eski talebesi Ozan'ı önermesi üzerine Başkan Fikret Orman, Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı ile görüşmüş ancak istenilen 8 milyon euro bonservis bedeli veya "Cenk Tosun ile Kerim Frei artı para" talebi karşısında beklemeye geçilmişti. 
 
Başkan Fikret Orman'ın, teknik direktör Şenol Güneş'e mali şartları sunduğu ve tecrübeli teknik adamdan bir karar vermesini istediği öğrenildi. Güneş'in Ozan'ın takıma çok yararlı olacağına inandığı ancak mali şartlarını da yüksek bulduğu ve karar vermekte zorlandığı belirtildi. Tecrübeli teknik adamın, Ozan konusunda bir süre daha bekleme ve şartları yeniden değerlendirmek istediği ifade edilirken, alternatif isimler üzerinde de görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. 
 
Beşiktaş'ın orta saha için düşünülen Gökhan İnler transferinde ise görüşmeleri sürdürüyor. Napoli ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Türk asıllı İsviçreli futbolcu ile transferi konusunda prensipte el sıkışan siyah beyazlılar, pazarlıkta İtalyan kulübünü de ikna etmeye çalışıyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer