Son pişmanlık neye yarar !

Son pişmanlık neye yarar !

Galatasaray-PSV maçında sahaya inerek büyük bir güvenlik krizine yol açan Galatasaray taraftarları DHA'ya konuştu. Galatasay’ın 2-1 yenildiği maçta sahaya atlayarak kaleye giren sorumsuz Galatasaray taraftarı Özcan Reisoğlu, yenilgiyi kabul edemediği için tepki gösterdiğini söyledi.

Yenilgi karşısında sinirlerini kontrol edemediğini söyleyen 23 yaşında Özcan, Milliyet'in internet sitesinde yer alan haberde ’Galatasaray ikinci golü yiyince çok sinirlendim. Onlar gol atamayınca ben de hırsımı filelerden aldım’ dedi. Özcan yaptıklarından pişmanlık duyduğunu söyleyerek Galatasaray camiasından özür diledi. Özcan, ’Yaptıklarımın yanlış olduğunu biliyorum. Zaten bu heyecanı kaldıramadığım için genelde maçlara gitmem. Bir anda oldu işte. Herkesten özür diliyorum’ dedi. Sahaya inmesinin ardından güvenlik güçleri tarafından tutularak karakola götürülen Özcan sabaha kadar polis merkezinde kaldığını söyledi. Özcan buruda polislerin kendine sert davrandığını, dövüldüğünü ileri sürdü. Şu an işsiz olduğunu belirten Özcan Reisoğlu’nun annesi Aysel Reisoğlu ise oğlunun haberi kız kardeşinden aldığını ve şok geçirdiğini söyledi. Oğlu Özcan’ın hakeketini ’gençlik hatası’ olarak nitelendiren anne Reisoğlu, ’Çocuklarımıza sahip çıkalım’ mesajı verdi.

Galatasaray- PSV maçında sahaya atlayan fanatiklerden diğeriyse 24 yaşındaki Murat Omay’dı. Yaptıklarından pişman olduğunu söyleyen Omay bir anlık heyecanına yenik düştüğünü söyledi. Omay, ’Arkadaşım Bilal sahaya inince ben de o heyecanla aşağıya atladım. Amacım oyunculara zarar vermek değildi. Bir anlık heyecanımın kurbanı oldum. Tüm Galatasaraylılardan ve yönetimden özür diliyorum’ dedi.

Murat Omay’ın en az kendisi kadar Galatasaray fanatiği olan annesi Hanife Omay da oğlunun yaptıklarından üzüntü duyduğunu belirtti. Fanatiklerin bu tür hareketlerle takımlarını ’küçük düşürdüklerini’ ifade eden anne Omay, ’Yurtdışında bu nedenle rezil oluyoruz, takımlarına sahip çıkmaları lazım. Böyle yaparak takımımızı küçük düşürüyorlar. Ben de koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Böyle davrandığı için oğluma çok kızdım’ dedi. Maçı televizyondan izlerken oğlunu karşısında görünce şok geçirdiğini belirten anne Omay, ’Bundan sonra ben de onunla maçlara gideceğim. Oğluma sahip olacağım’ dedi.

Galatasaray-PSV karşılaşmasında kaleye giren bir başka taraftar Bilal Samaras ise adliyeye sevkedildi. Burada 360 YTL para cezası ödeyen Samaras serbest bırakıldı. Samaras para cezasını neden ödediğini bilmediğini söyledi.