Sneijder'den sonra sıra Hakan Balta'da

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir galibiyetiyle zirve yarışını sürdüren Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim, lige verilen arada takım içindeki sorunları çözmekle mesai harcıyor.

Teknik ekip takımın oynadığı maçları yeniden analiz edip bireysel raporlar çıkarırken yönetim de teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun rapor ettiği konuları masaya yatırıyor.
 
Takımın istikrarsız ilerleyişine son vermek isteyen Galatasaray Yönetimi, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde daha çok mesai harcama kararı aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve oyuncuların sorunlarına anında çözmek bulma kararı alan Galatasaray Yönetimi, Wesley Sneijder ile sözleşme yenilenmesinin ardından takımdaki performansıyla memnuniyet yaratan diğer isimlerle de masaya oturulacak.

Sarı-Kırmızılı yönetimin görüşme yapacağı isimlerin başında Hakan Balta geliyor. Sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla takımın vazgeçilmezi haline gelen tecrübeli oyuncu ile yeni sözleşme imzalanacak. 2007'den bu yana Sarı-Kırmızılı formayı giyen Hakan Balta'nın sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Galatasaray'ın UEFA ile yaptığı Finansal Fair-Play görüşmesinde kulübün son durumuyla ilgili detaylı rapor sunuldu. Sarı-Kırmızılı yönetim, son transfer döneminin kulübü mali ferahlığa çıkarılması açısından son derece iyi geçtiğini UEFA'ya bildirdi. Transfer döneminde gelen giden oyuncuların durumunun kulübe yaklaşık 17 milyon dolar'lık bir kar sağladığını rapor eden yönetim, UEFA'dan Finansal-Fair Play'a tam uygunluk için 1 yıl ek süre istedi. UEFA, Sarı-Kırmızılılar'ın savunmasını değerlendirdikten sonra 1-2 ay içerisinde kararını açıklayacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray