Sneijder zirvesi...

Video yükleniyor...

Galatasaray, Trabzonspor maçından alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından Şampiyonlar Ligi'ndeki Anderlecht deplasmanında yara sarmayı hedefliyor.

Anderlecht maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Sarı - Kırmızılılar'da teknik direktör Cesare Prandelli, oyuncularının düşen moralini düzeltmeye çalışıyor. Oyuncularından Trabzonspor maçını unutmalarını isteyen İtalyan teknik adamın, Andertlecht deplasmanından çıkaracakları 3 puanla yeniden yükselişe geçeceklerini söylediği öğrenildi

Oyuncularına Türk Telekom Arena'da Anderlecht ile oynanan ilk maçın ve Belçika ekibinin son dönemdeki karşılaşmalarının kasetlerini izleten Prandelli, Anderlecht'e açık alan vermemeleri gerektiğini vurguladı. Anderlecht'in de kendileri gibi son dönemde istikrarsız sonuçlar aldığını vurgulayan Prandelli'nin Belçika'da galip geleceklerine inandığını oyuncularına söylediği kaydedildi.

Cesare Prandelli, Anderlecht karşısında eski sistemine geri dönmeyi planlıyor. Trabzonspor maçında yedek soyunan Wesley Sneijder'in Anderlecht deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Sneijder ile bire bir görüşmeler yapan Cesare Prandelli, Hollandalı yıldıza bu maçta çok ihtiyacı olduğunu söyledi.

Prandelli, Trabzonspor maçında forma şansı vermediği bir başka isim olan Semih Kaya'yı da yeniden ilk 11'e alacak. Savunmanın merkezini Chedjou ve Semih Kaya ile oluşturacak olan İtalyan teknik adamın savunmanın sağında ismi UEFA'da olmayan Sabri Sarıoğlu yerine Tarık Çamdal'ı görevlendirmesi bekleniyor. Prandelli, defansın solunda ise Hakan Balta ile Alex Telles arasında tercih yapacak.

Cesare Prandelli'nin son haftalarda kanat oyuncularının formsuzluğu nedeniyle Bruma'yı Anderlehect maçında sahaya sürebileceği öğrenildi. Portekizli genç oyuncuyu Belçika deplasmanında 18'e almayı planlayan İtalyan teknik adamın, Bruma'yı 11'de mi yoksa sonradan mı sahaya süreceğinin kararını maç günü vermesi bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray