Skrtel, Fenerbahçe'ye çok yakın

Video yükleniyor...

Geçen sezon kadroda bulunan 3 stoperle sözleşme uzatmayan Fenerbahçe, bu bölgedeki sorunu çözmeye çok yaklaştı. Sezonu erken açacakları için yakın zamanda başlayacak kampa kadar bu işi halletmek isteyen sarı-lacivertlilerin, Liverpoollu Martin Skrtel'in transferinde önemli bir aşama kaydettiği öğrenildi.

İdari menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte yurt dışına giden ve Slovak yıldız için ilk temasları kuran başkan Aziz Yıldırım'ın, bu transferi bitirme noktasına getirdiği ifade edildi. Yıldırım'ın, Liverpool'la 2018 yılına kadar kontratı bulunsa da teknik direktör Klopp'un ayrılmasına izin verdiği deneyimli yıldızın transferi için aradaki son pürüzleri de giderdiği gelen haberler arasında.

Şu an EURO 2016'da yer alan 31 yaşındaki futbolcunun menajeriyle büyük ölçüde uzlaşan sarı-lacivertlilerin çok kısa bir süre zarfında konuyla ilgili olarak borsaya açıklama yapması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin futbol hayatına 2008 yılından beri Ada'da devam eden oyuncuyla kurduğu temas ve neticesinde yaşanan gelişmeler yabancı gazetelerin manşetlerini de süslemeye devam ediyor. The Guardian Skrtel'le ilgili haber yaparken, Liverpool ile Fenerbahçe'nin 5 milyon sterlin karşılığında uzlaşmaya vardığını iddia etti.

Öte yandan İngiliz basını, Koeman'ı Everton'a gönderen Southampton'ın menajerlik görevine Vitor Pereira'yı getirmek istediğini yazdı.


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri
Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları

İsviçre - Fransa maçı canlı skor
Slovakya - İngiltere maçı canlı izle