"Sizden tek isteğim var..."

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, antrenman öncesinde tesislere gelerek, teknik heyet ve oyuncularla bir araya geldi.

İkinci yarı öncesinde sarı lacivertli takıma başarılar dileyen Aziz Yıldırım, oyunculardan sadece sahaya odaklanmalarını ve sezon sonunda kupayı Fenerbahçe'nin müzesine getirmelerini istedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik heyete ve futbolcularla yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Yeni sezon başlıyor. İkinci dönem hayırlı olsun. Şimdi, ben 20 gündür buralarda yoktum, dışarıdaydım. Cannes'da biraz tatil yaptım ve karar çıkınca da geldim. ''Kaçtı'' demesinler diye geldim. Kaçacak adam da değilim. Yatarız, bunlar gelip geçer. Hepimiz doğuyoruz, yaşıyoruz, ölüyoruz. Tarih bir gün bunların hepsini yazacak. Bundan dolayı hiçbir sıkıntım yok, çekincem de yok. Gider yatarız, çıkarız, geliriz. Önemli değil bunlar. Zaten bunları fazla konuşmayacağım. Esas konuşmak istediğim başka, onun için geldim.

Bu sene Fenerbahçe'nin şampiyon olması çok önemli. Bunun için sizden ricam bu olayların dışında kalın. Yani bu olayları hiç düşünmeyin. Siz bu sene muhakkak şampiyon olmaya bakın, bu camia layık olduğunu yaşasın. Size ikinci yarı da başarı diliyorum ve yineliyorum yalnız sahaya bakın. Cumartesi günü Bayan Voleybol Takımımızın Vakıfbank ile oynayacağı maça gelenlerle de orada görüşürüz. Pazar günü akşam bir daha ziyaretinize geliriz. Torku Konyaspor maçı çok önemli lütfen iyi hazırlanın. Çünkü ilk maçtır, yürekten oynayalım. Taraftara, Türkiye'ye mesaj verelim. Allah yardımcınız olsun."