Sivasspor'da hedef şampiyonluk

Sivasspor'da hedef şampiyonluk
TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Bakkal, kırmızı-beyazlı ekibin idmanından önce AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra ligde oynadıkları 4 maçta 10 puan aldıklarını hatırlatarak, "Hedefimiz şampiyonluk." dedi.

Hafta sonu Elazığspor'la yapacakları maça ilişkin değerlendirmede bulunan Bakkal, "Yukarıya tutunma maçımızı geçen hafta oynadık, bu hafta da zor bir karşılaşmaya çıkacağız. Sakat futbolculardan Yiğit iyileşti, Burhan'ın durumu iyiye gidiyor, belki bir haftası daha var. Korcan iyileşti, Galip'in cezası bitti. Güzel bir rekabet ortamında, herkesin oynayabileceği bir takım oluştu." diye konuştu.

Hedefleri doğrultusunda mücadelelerinin artarak süreceğini anlatan Bakkal, şunları kaydetti:

"Hem ben hem ekibim hem de takım inanılmaz bir mücadele veriyor. Bu mücadelenin de haftalarca devam etmesi gerekiyor ki bir anlamı olsun. Sivasspor'un hedefi, gidişatı belli. Bu noktada bizim yapacağımız tek şey, her maçı kazanmak. Kazanmak için de mücadele etmemiz gerekiyor. Takım o mücadeleyi gösterdi. Takımın başına geçtiğimden bu yana yenilgimiz yok. Gol yememeyi öğrenen bir takım hüviyetine büründük. Çok mücadele veren bir takım oluşmaya başladı. Bu da artarak devam edecek. Hedeflerimize ulaşma adına çalışmalara devam edeceğiz."

Kura yorumu
Mesut Bakkal, Medipol Başakşehir, Yeni Amasyaspor ve Göztepe ile eşleştikleri Ziraat Türkiye Kupası grup kuralarını da değerlendirdi.

Kupanın, ligde şans bulamayan futbolcuları değerlendirme açısından önemli olduğunu belirten Bakkal, "Türkiye Kupası'nı da boş geçmemek gerekiyor. Çünkü kupanın Türk futboluna büyük katkısı var. Hem görsel açıdan hem de gelir olarak bayağı katkıda bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sivasspor, kulüp tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde ligde Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, daha sonra topla çalıştı.