Sivasspor yeni stadında ilk sınavına çıkıyor

Sivasspor yeni stadında ilk sınavına çıkıyor
Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye'nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdmanyurdu maçıyla açılacak.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibin, TFF 1. Lig'in 2. haftasında 28 Ağustos Pazar günü saat 19.30'da Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacağı ve karşılaşmanın yeni statta oynanacağı belirtildi.

TFF 1. Lig maçlarının tümünde Passolig kartının geçerli olduğu ve kağıt bilet satışının yapılmayacağı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Ligin 2. haftasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak takımımızı tribünden izlemek isteyen taraftarlarımızın passolig kartı bulunması gerekmektedir. Ayrıca yıllık kart vizesini yaptırmayan taraftarlarımız da karşılaşma öncesi vize işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. Vize işlemleri ve passolig kart satışı eski 4 Eylül Stadı'nın önündeki gişelerden yapılmaktadır. Maç gününde yoğunluk yaşanmaması için taraftarlarımızın en kısa sürede passolig kartlarını almaları veya vizeleri yaptırmaları önemle rica olunur."