"Sivas şampiyonluğu hakediyor"

"Sivas şampiyonluğu hakediyor"
Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "Bende olan şampiyon olma fikri, başkanımızda da yönetimimizde de var. Şehir de taraftar da bunu hak ediyor. O yüzden hep beraber bunun için çalışacağız" dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla sürdüren Sivasspor'da, Brezilyalı teknik direktör Carlos, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ülkesi Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası sırasında özel bir televizyon kanalında yorumculuk yaptıktan sonra Türkiye'ye dönen ve takımının başında bu sezonki ilk antrenmanına çıkan Carlos, Sivasspor'dan ayrılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Roberto Carlos, gülerek, "Şu an buradayım" dedi.

"3 veya 4 yabancı getirme ihtimalimiz var"
Bir gazetecinin, "Geçen sezon içinizde ukde kalan bir şey var mı?" sorusu üzerine Carlos, "Daha yukarıda bitirmek isterdim. Bu, içimde bir ukde. Umarım bunu bu sene yapacağız. Yeni oyuncular katıldı ve başka katılımlar da olacak, takımımızı daha da güçlendireceğiz, bu sezon o yüzden daha yukarılarda daha büyüklerle rekabet yaşayacağız" diye konuştu.

Transfer çalışmalarına değinen Carlos, "3 veya 4 yabancı getirme ihtimalimiz var. Ben de olan şampiyon olma fikri, başkanımızda da yönetimimizde de var. Şehir de taraftar da bunu hak ediyor. O yüzden hep beraber bunun için çalışacağız" ifadesini kullandı.

Brezilya Milli Takımı'nın performansı
Carlos, "Brezilya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki soru üzerine, şunları söyledi: "Herkes, Brezilya'nın Dünya Kupası'nda biraz daha farklı olmasını bekliyordu, kendi evinde daha farklı galibiyetler almasını bekliyordu ama tabii genç oyuncular... Tam olarak olmadı fakat 2018'de oynayacak olanlar da yine aynı oyuncular. Bunları düzeltecek olanlar, yine aynı oyuncular."

Antrenman
Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen idman, koşuyla başladı. Kondisyon hareketleri ve pas çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi. Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, idmanın bir bölümünü izledi.